Sandheden om BIM? BIMlab prøver, at give et overblik

onsdag 31 mar 10
|
Tirsdag d. 20. april bliver der mulighed for, at slutte arbejdsdagen af i selskab med BIMlab hos Ingeniørforeningen på Kalvebod Brygge. På et par timer vil BIMlab præsentere overordnede fordele og udfordringer ved BIM, imens Rambøll vil berette om deres konkrete erfaringer med BIM.

Mange taler om BIM – men hvad skal man tro og hvordan kommer din virksomhed og dig selv som medarbejder med på bølgen og høster nogle af fordelene? For at navigere sikkert blandt mængden af software og nye arbejdsmetoder, kræves der et nuanceret vidensgrundlag. Hos BIMlab giver vi et kritisk syn på BIM og opstiller således fordele og udfordringer ved brugen og implementering af BIM.

I denne introduktion til BIM vil BIMlab give et overblik over en række interessante aspekter ved BIM, bl.a. integrationsmuligheder, tidsperspektiv, fordele og ulemper. Herefter vil Rambøll beskrive nogle af deres konkrete erfaringer og gevinster med integration af BIM i projektering og udførelse af deres nye hovedsæde i Ørestaden. Til slut lægges der op til debat.

Gå hjem-mødet afholdes i samarbejde med IDA BYG, som er et af IDA's mange fagtekniske netværk.

Tid:   Tirsdag d. 20. april, kl. 15:00-17:00
Sted:   Ingeniørhuset i København, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V

Tilmelding på ida.dk.

  

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.