Kursisters udbytte af BIMlab basiskursus

mandag 26 apr 10
|
BIMlab basiskursus A2, er forløbet over 4 eftermiddage i april og respons fra kursister har langt overvejende været positiv. Kurset har indeholdt en kombination af oplæg fra undervisere, bred og åben debat samt hands-on afprøvning af software. Indholdet har været bredt og målrettet mod at give kursisterne en grundlæggende indføring i begreber, processer og metoder der knytter sig til BIM.

Kursusdeltagere om BIMlab

”Det er rigtig godt, at der i BIMlab er adgang til så mange forskellige programmer. Især Solibri Model Checker var interessant og et program jeg ikke før har brugt.”
”Den åbne debat på kurset har været rigtig god og jeg har opnået indblik i de problemstillinger som byggebranchen står over for når BIM skal realiseres og implementeres.”
Anders Scheel Nielsen, Dalux.

”Jeg har arbejdet i Skotland i perioden 2004-2008, hvor der netop er sket meget med Det Digitale Byggeri her i Danmark. BIMlab-kurset har virkelig bidraget til, at jeg er blevet opdateret på udviklingen i Danmark inden for BIM.”
”Jeg vil helt klart anbefale kurser hos BIMlab til andre.”
Mathilde Mustall, bygningskonstruktør.

“Der var en god balance i undervisningsformen mellem hands-on, debat og oplæg – See it, do it.”
”Jeg har på BIMlab-kurset fået et godt indblik i hvilke muligheder der er med forskellige software. I erhvervslivet er implementering af BIM og køb af software ofte forbundet med høje opstartsudgifter. Det er interessant at diskutere hvordan man opnår instance benefits.”
Martin Hooper, Lunds Universitet.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
https://www.bim.byg.dtu.dk/news/Nyhed?id=%7B7887A917-377E-45D6-82DA-F8829D359421%7D
4 DECEMBER 2020